Annet Rauwerda

Annet is geboren en getogen in Surhuisterveen, waar ze tot haar 19de jaar heeft gewoond bij haar ouders. Ze woont nu inmiddels alweer 13 jaar in Harkema. Annet heeft als een vrolijke meid haar 4 scholen goed doorgelopen. Het zingen en de muziek is Annet als het ware met de paplepel ingegoten.
Vroeger thuis al stond de radio altijd aan, haar vader was en is nog steeds een groot liefhebber van het Nederlandse levenslied. Daarnaast was hij ook nog eens actief als etherpiraat.

Tijdens schooltijd vond ze het ook hartstikke leuk om te zingen en deed zo mee aan diverse musicals van school ook playback shows, die in Friesland werden georganiseerd ging Annet met haar ouders eropuit. Zij is omstreeks 1999 in aanraking gekomen met de leden van Flashback . Na het houden van een kleine auditie heeft ze zich daar bij gevoegd. Annet vond het leuk en zeer afwisselend om met meerdere artiesten op pad te gaan. Ze is een paar jaar bij deze groep geweest .

Op een gegeven moment is de groep uit elkaar gevallen wat moest ze nu gaan doen? Fokke Weening uit Harkema maakte ook deel uit van Flasch Back Annet is samen met Fokke door gegaan als duo. De artiesten naam was Duo Fa in de regio wel bekend. Ze hebben samen een singel cd gemaakt genaamd ‘liefdesvuur’, waar ook optredens uit voort kwamen. Kleine of grote feesten en bruiloften verzorgden ze mooie avonden.

Ook zijn ze bij Omrop Fryslan geweest in Noardewyn voor een interview. Ze hadden toen nog het plan nog een cd singel te maken maar helaas dat liep anders. Fokke gaf te kennen geen tijd meer te hebben om naast zijn drukke baan ook optredens te verzorgen en was genoodzaakt te stoppen. Maar Annet gaf niet op en besloot om alleen solo verder te gaan. Annet optredens in feesttenten campings en in buurthuizen en cafés`s sportkantines etc.

Gooitzen de Haan wel bekend al Stille Genieter heeft Annet begin 2010 benaderd. Bij een cd presentatie van zangeres Tietsia maakte Annet indruk bij Gooitzen de Haan en vroeg Annet tijdens zijn Friese artiestengala op te treden met een nieuwe nummer. En om samen te werken aan een nieuwe cd singel onder zijn label STG productie.  Deze kans kon Annet natuurlijk niet laten liggen en zijn in juli 2010 bij
Rein Zwerver uit Sneek de studio in gegaan. Augustus was het eerste nummer opgenomen en klaar om bij Gooitzen de Haan eigen Friese artiestengala voor het eerst het publiek ten gehore kon brengen

Het nieuwe nummer zeg niet nee viel in goede smaak bij het publiek Gooitzen zorgde voor Annet een optreden in megapiraten festijn 8 oktober in Marum Dit was een enorme belevenis en een mooi ervaring voor Annet. De cd singel met de titel Zeg niet nee is 27 November j.l uitgekomen. Annet was uitgenodigd om 14 november j.l voor tv programma Sterrenpallet. Het wordt opgenomen in Limburg het wordt uitgezonden door tv oranje en Tros. Wie weet wat er allemaal verder gaat gebeuren Annet heeft er ontzettend veel zin in.

Voor meer informatie en boekingen kunt u bellen met:

Annet RauwerdaGooitzen de Haan
Telefoon:0512-364280Telefoon:0512362386
Mobiel :06-46715213Website:www.stillegenieter.nl