Rita

Rita Verwer ziet het levenslicht op 26-04-1963 en groeide op in een gezin met vijf kinderen. Rita is getrouwd en heeft een zoon en een dochter. Muziek is voor haar niet onbekend, want toen ze nog thuis woonde maar ook nu wordt er veel met muziek gedaan.

Als klein meisje is ze al begonnen met zingen in een koor en later in een groot gospelkoor. Nadat ze is gestopt met het koor is ze solo gaan zingen en heeft in die tijd twee maxi singles opgenomen o.a. Jij en Ik en Jij bent alles wat opgenomen is bij Martin Sterken, na een tijdje werd ze gevraagd om in te vallen bij de band “”Family”” waar ze toch nog bijna drie jaar met samen heeft gezongen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, toch heeft ze er weer voor gekozen om solo te gaan zingen. In 2005 kwam het nummer Amsterdam en Kleine vriend op de markt en verschijnt in 2007 haar eerste album.
Inmiddels is het 2007 en het album zit in de eindfase, het nummer Mijn Gevoelens wordt als gedraaid bij diverse radio stations en dat geeft Rita een goed gevoel.

Januari 2008 het is eindelijk zover, Rita heeft haar eerste album klaar, het album krijgt de naam ‘Mijn Droom’ en wordt gepresenteerd in Hotel Phoenix in Friesland en zaal Hoff in Klazienaveen. Het album wordt zeer goed ontvangen bij de radiostation, zo is Rita te horen op de regionale maar ook op de landelijke stations.

Ondertussen is Rita druk bezig met de diverse optredens door heel het land en dat doet haar veel deugd en ze beleeft er veel plezier van.